Stasa Stankovic

Стаса ще проведе 2 уъркшопа по Съвременен танц по време на Sofia Dance Fest 2017-
на 31 март от 19:00 ч. за танцьори, в столичната зала Триадица и
на 3 април от 11:00 ч. за хореографи, в залата на КАГ „Суперформа“.

Такса за участие – 30 лв.
Участниците в Sofia Dance Fest 2017 ползват 50% отстъпка – 15 лв.

За записване и информация:
тел.: 0898 22 63 53
e-mail: bsdf.bg@gmail.com

Стаса Станкович е основател на една от най-мащабните танцови школи в Сърбия „Dance factory“. В нейната кратка, но богата кариера се открояват най-вече резултатите в световните и европейски първенства на IDO. Тя постига най-забележими резултати в джаз и съвременни танцови стилове. Нейният екип е на второ място по броя на спечелени медали в световни и европейски състезания на IDO в продължение на четири поредни години.

Стаса Станкович също е хореограф в телевизията и театъра. Тя е избрана за официален хореограф на сръбския екип за Евровизия, две поредни години. Нейни хореографии могат да се видят в X factor, Your face sounds familiar, Serbia’s got talent and Pink’s stars TV shows. Тя е хореограф на многобройни концерти, театрални представления, музикални клипове, церемонии по откриването на големи прояви в Сърбия.

В момента Стаса Станкович развивам преподавателска и хореографска дейност, като провежда серия от уъркшопове на Балканите заедно със своята партньорка Наташа. Тя е за втори път в България по покана на Българска Спортна Танцова Федерация.

 

Connect with us